Skip to main content

Oralis Dental Center

Nobel Biocare Centre Of Excellence

Σας Καλωσορίζουμε στο Oralis Dental Center - Περιστέρι!

Το Oralis Dental Center - Περιστέρι αποτελεί μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη οδοντιατρική μονάδα προσαρμοσμένη στις εξελίξεις της τεχνολογίας και των τεχνικών. Της Κλινικής ηγούνται η Μαρίλη Φτούλη, DDS, Εμφυτευματολόγος και ο Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης, MD, DDS, PhD, Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός.

Το Oralis Dental Center - Περιστέρι αποτελεί το μοναδικό "Center of Excellence" στην Ελλάδα της Nobel Biocare για τη καινοτόμο All-on-4® τεχνική (σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα) παρέχοντας εξατομικευμένη προσέγγιση στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Η διάκρισηCenter of Excellence” διασφαλίζει ότι ο ιατρός που επιλέξατε διαθέτει την απαραίτητη χειρουργική εμπειρία και εκπαίδευση για να προσφέρει τη θεραπεία All-on-4®. Κατά την τοποθέτηση εμφυτευμάτων, ακολουθούνται πίστα συγκεκριμένα πρωτόκολλα σε κάθε διαδικασία, σε όλα τα στάδια, για ένα άρτιο και πλήρως λειτουργικό, αισθητικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι ότι τα εμφυτεύματα Nobel Biocare είναι αυθεντικά και καλύπτονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής (lifetime Guarantee).

Η Oδοντιατρική Kλινική Oralis Dental CenterΠεριστέρι είναι εφοδιασμένη με τον απαραίτητο, σύγχρονο και πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μηχανήματα για παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής περίθαλψης:

  • Μικροσκοπική ΕνδοδοντίαΟδοντιατρικό Μικροσκόπιο
  • Οδοντιατρικά Lasers
  • Digital Smile DesignΨηφιακή Απεικόνιση Χαμογέλου

Ενώ χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς πιστοποιημένα υλικά αποκαταστάσεων και φάρμακα

Τι Προσφέρουμε στους Ασθενείς μας

Ασφάλεια – Εμπειρία – Εξειδίκευση – Ταχύτητα – Αποτελέσματα .

Στο Oralis Dental Center τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, ενώ διαθέτουμε την πιο Εξειδικευμένη και Έμπειρη Ιατρική Ομάδα, η οποία φροντίζει για την άμεση Θεραπεία σας και το άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

01

Τεχνολογία Αιχμής με Ιατρικό Εξοπλισμό Τελευταίας Γενιάς

Τα άριστα αποτελέσματα μας επίσης εξασφαλίζονται από τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, όπως το Ενδοδοντικό Μικροσκόπιο, το Οδοντιατρικό Laser, ο Ψηφιακός Σαρωτής (DSD) για τον τέλειο σχεδιασμό του νέου σας χαμόγελου.

02

Συνδυασμός Ποιότητας-Προσιτών Τιμών

Σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία πολλών συνανθρώπων μας, φροντίσαμε και παρέχουμε την καλύτερη ιατρική φροντίδα στις καλύτερες τιμές σε σχέση με όλο τον ανταγωνισμό.

03

Οριστικές Εξατομικευμένες Θεραπείες-Λύσεις για Κάθε Πρόβλημα

Η Πολύχρονη Εμπειρία μας, ακόμα και στα πιο δύσκολα και ευαίσθητα περιστατικά, μας δίνει τη σιγουριά να δίνουμε οριστικές λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.

04

Γραπτή Εγγύηση σε Κάθε Ασθενή

Σε όλους τους ασθενείς, παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Oralis Dental Center για όλα τα υλικά και τις υπηρεσίες μας.

05

Νο1 Κέντρο στα Εμφυτεύματα Δοντιών – Nobel Biocare “Center of Excellence”

Έχουμε την τιμή να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε το μοναδικό “Center of Excellence” της μεγαλύτερης εταιρείας Εμφυτευμάτων παγκοσμίως Nobel Biocare, σε όλη την Ελλάδα, πιστοποιώντας τη Νο1 θέση του κέντρου μας στα Εμφυτεύματα Δοντιών, τόσο σε ποσότητα όσο και σε αριθμούς τοποθετήσεων.

06

Τεχνολογία Αιχμής

Ενδοδοντικό Μικροσκόπιο

Με σημασία στη Λεπτομέρεια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεχνολογία Αιχμής

Οδοντιατρικό Laser

Οτι πιο σύγχρονο και φιλικό για τον ασθενή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεχνολογία Αιχμής

Digital Smile Design

3D ψηφιακή αποτύπωση του χαμόγελου σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Οralis Dental Center στο Περιστέρι  αποτελεί τη πρώτη Οδοντιατρική Κλινική του Ομίλου Oralis Dental Center – Hellas Group, η επιτυχημένη πορεία της οποίας, οδήγησε στην ίδρυση και δεύτερης Κλινικής Oralis Dental Center στο Μαρούσι.

Τα οδοντιατρικά κέντρα του Ομίλου Oralis Dental Center – Hellas Group σε Περιστέρι και Μαρούσι είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ παρέχουμε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την διασφάλιση της επαγγελματικής φροντίδας των δοντιών σας. Από έναν απλό έλεγχο και Καθαρισμό Δοντιών μέχρι τις πιο αισθητικές αποκαταστάσεις, Εμφυτεύματα Δοντιών, Oρθοδοντική, Παιδοδοντία, Χειρουργική Στόματος, Περιοδοντολογία, Ενδοδοντία, Προσθετική Δοντιών και Χειρουργική Προκαρκινικών Βλαβών καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες.

Δημοφιλείς Υπηρεσίες

Μάλιστα, η Αισθητική Οδοντιατρική, η Προσθετική όπως και η Χειρουργική Στόματος και η Εμφυτευματολογία αποτελούν την κορωνίδα της δραστηριότητας μας λόγω των κλινικών ειδικοτήτων μας. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας υποστηρίζεται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, όπως περιοδοντολόγους, παιδοδοντίατρους, ενδοδοντολόγους, προσθετολόγους, γναθοχειρουργούς και ορθοδοντικούς.

Ο Χώρος μας

Εξειδικευμένη Ιατρική Ομαδα

Οι συνθήκες περιποίησης, καθαρισμού και αποστείρωσης των εργαλείων στη Κλινική μας είναι πρότυπες. Τόσο η αίθουσα αναμονής όσο και οι αίθουσες φροντίδας έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση, είναι φιλικές και φωτεινές. Η τεχνολογική αρτιότητα και η πολυετής εμπειρία μας θα σας εξασφαλίσουν το υψηλότατο επίπεδο θεραπείας και αποκατάστασης σε ένα ιδανικό, υγειονομικά και αισθητικά, περιβάλλον.

Εισπράττουμε ικανοποίηση όταν χαμογελάτε και προσεγγίζουμε τα προβλήματα με σεβασμό και ανθρωπιά. Φιλοσοφία μας στο Oralis Dental Center – Περιστέρι είναι να δώσουμε ένα άψογο, αστραφτερό, υγιές και λειτουργικό χαμόγελο, βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη εμπειρία και την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Close Menu
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ