Skip to main content

Η ζωή με BE Aligned

Οι διάφανοι αφαιρούμενοι νάρθηκες ορθοδοντικής θεραπείας BE Aligned, είναι σχεδόν αόρατοι! Τους φοράτε παντού, στη δουλειά, το γυμναστήριο, στη διασκέδαση.

Οι περισσότεροι γύρω σας δεν θα προσέξουν καν ότι τους φοράτε, ενώ μέρα με τη μέρα θα βρίσκεστε αβίαστα, ένα βήμα πιο κοντά στο πιο τέλειο χαμόγελό σας!

Αφαιρούνται κατά τη διάρκεια των γευμάτων, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ελευθερία.

Oralis Dental Center

Αποκτήστε Ένα Λαμπερό Χαμόγελο

Διάφανοι Νάρθηκες BE-Aligned

Διάφανοι Νάρθηκες BE-Aligned - Η διαφορά BE Aligned

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΥΣ

Οι διάφανοι νάρθηκες BE Aligned, σχεδιάζονται εξολοκλήρου από εξειδικευμένους ορθοδοντικούς σε Αμερική και Ευρώπη και παράγονται με τεχνολογία αιχμής στα εργαστήρια της εταιρείας ID Genesis (Intelligence Dentistry Genesis).

ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟΙ

Είναι απίστευτα άνετοι και βολικοί. Μετακινούν τα δόντια κάθε μέρα, όλη μέρα, ασκώντας την κατάλληλη πίεση. Παράγονται από επώνυμες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και κόβονται με laser δημιουργώντας μια smooth επιφάνεια στο φινίρισμα για πιο άνετη αίσθηση μέσα στο στόμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θεραπεύουν με προβλέψιμο τρόπο μια ευρεία γκάμα ορθοδοντικών προβλημάτων σε διάστημα από μόλις 6 μήνες! Σίγουρο αποτέλεσμα σχεδιασμένο από ειδικούς, κάθε φορά.

BEflexible

Το σύστημα ορθοδοντικής θεραπείας με διάφανους νάρθηκες BE Aligned, είναι το μόνο που λειτουργεί κάτω από το πρωτόκολλο BE Flexible. Ο ορθοδοντικός επιλέγει τον κατάλληλο νάρθηκα σε σχήμα και υφή, προκειμένου να προσαρμόζει τη θεραπεία στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Διατίθενται νάρθηκες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και προσαρμοσμένη κοπή στα όρια των δοντιών ή πάνω από αυτά για σωστότερη εφαρμογή στο στόμα και καλύτερο αποτέλεσμα.

Πώς λειτουργεί το BE Aligned;

01.

Ο γιατρός λαμβάνει αποτυπώματα είτε ψηφιακά με ένα οποιοδήποτε ενδοστοματικό σαρωτή ή συμβατικά με αναλογική αποτύπωση. Παράλληλα λαμβάνει φωτογραφίες από το στόμα του ασθενούς, πανοραμική απεικόνιση και ανεβάζει όλα τα δεδομένα στο BE Aligned portal.

02.

Οι ορθοδοντικοί της ID Genesis θα μελετήσουν και θα σχεδιάσουν εξατομικευμένα πλάνα θεραπείας.  Στη συνέχεια στέλνουν το πλάνο αυτό στον θεράποντα ιατρό για τελική έγκριση και προχωρούν στην παραγωγή των διάφανων ναρθήκων ορθοδοντικής θεραπείας BE Aligned.

03.

Κάθε 12 βήματα μετακίνησης, δηλαδή περίπου κάθε 6 μήνες, γίνεται επανέλεγχος του ασθενούς. Λαμβάνονται ξανά αποτυπώματα για την επιβεβαίωση της εξέλιξης του πλάνου θεραπείας.

Οδοντίατρος - Ορθοδοντικός

Dr. Κωνσταντίνος Τσιότρας

  • Απόφοιτος 2008 της Οδοντιατρικής Σχολής CAROL DAVILA του Βουκουρεστίου Ρουμανίας (πτυχίο DMD).
  • Ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού τίτλου ειδικότητας στην Ορθοδοντική και Οδοντοπροσωπική Ορθοπεδική (Msc) το 2011.
  • Συνεργασία με το Οδοντιατρικό Τμήμα της κλινικής της σχολής Ευελπίδων για την κάλυψη αναγκών του το διάστημα 2013-2014.
  • Από το 2020 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρικό ιατρείο στα νότια προάστια με αποκλειστικό αντικείμενο την ορθοδοντική αισθητική αποκατάσταση.
  • Μέλος της Εταιρίας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας και της Ορθοδοντικής Εταιρίας Ελλάδος.

Ενδεικτικά Πριν και Μετά

Δείτε Όλα Τα Πριν & Μετά

Θέλετε να αποκτήσετε ένα καταπληκτικό και υγιές χαμόγελο με το BE Aligned;

Τι να προσέξω;

Για να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τους διάφανους νάρθηκες BE Aligned, είναι απαραίτητος  ο απόλυτος έλεγχος… από αυτόν που τα φοράει!

  • Φοράμε τους διάφανους νάρθηκες για 22 ώρες συνολικά τη μέρα. Οι υπόλοιπες 2 ώρες της ημέρας είναι υπέρ αρκετές για φαγητό και φροντίδα! ​
  • Βουρτσίζουμε πάντα τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα.
  • Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες που μας έχει δώσει ο οδοντίατρος ή ο ορθοδοντικός μας.

Εισπράττουμε ικανοποίηση όταν χαμογελάτε και προσεγγίζουμε τα προβλήματα με σεβασμό και ανθρωπιά.

Φιλοσοφία μας στο Oralis Dental Center είναι να δώσουμε ένα άψογο, αστραφτερό, υγιές και λειτουργικό χαμόγελο, βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη εμπειρία και την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Τα οδοντιατρικά κέντρα του Ομίλου Oralis Dental Center – Hellas Group σε Μαρούσι και Περιστέρι είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ παρέχουμε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την διασφάλιση της επαγγελματικής φροντίδας των δοντιών σας.

Η ομάδα μας υποστηρίζεται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, όπως περιοδοντολόγους, ενδοδοντολόγους, προσθετολόγους, γναθοχειρουργούς και ορθοδοντικούς, ενώ οι συνθήκες περιποίησης, καθαρισμού και αποστείρωσης των εργαλείων στις Κλινικές μας είναι πρότυπες.

Η τεχνολογική αρτιότητα και η πολυετής εμπειρία μας θα σας εξασφαλίσουν το υψηλότατο επίπεδο θεραπείας και αποκατάστασης σε ένα ιδανικό, υγειονομικά και αισθητικά, περιβάλλον.

Close Menu
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ